Stage: Category Management Horeca & Retail HBO/WO

Functieomschrijving

De organisatie

Walibi Holland staat op de eerste plaats voor het ervaren van de meest spectaculaire thrill rides en events! Achtbanen als Lost Gravity en Goliath en een event als Halloween Fright Nights zijn intense en geweldige ervaringen. Walibi Holland bestaat uit drie onderdelen. De belangrijkste pijler is het attractiepark, dat zich richt op families met kinderen, tieners en jongvolwassenen. Naast het attractiepark richt Walibi zich op het vakantiepark: 'Walibi Village' (gericht op gasten van het attractiepark) en het te verhuren evenemententerrein van circa 80 hectare. Walibi Holland is in het bezit van het Franse Compagnie des Alpes.

Het park is gedeeltelijk in de winter gesloten, wat betekent dat de medewerkerspopulatie bestaat uit een vaste bezetting (ca 110 medewerkers) en seizoenskrachten (1200 medewerkers). De organisatie bestaat naast een aantal stafafdelingen uit de afdelingen marketing & sales, operations en in-park spending. Binnen de afdeling in-park spending ligt de focus op horeca, retail en games. 


Inhoud van stage

Als stagiair(e) op de afdeling in-park spending ben je de rechterhand van de Category Manager. Tijdens deze uitdagende stage krijg je de ideale gelegenheid om kennis te maken met het vakgebied Category Management en om je analytische vaardigheden ten volle te benutten. Binnen de afdeling in-park spending krijg je de uitdaging om een adviesrapport te maken voor zowel het horeca- als retail assortiment. De hoofdvraag kan luiden: Met welke impactvolle stappen kan Walibi Holland het verkoopassortiment van horeca en retail verduurzamen?

Als stagiair(e) Category Management ondersteun je de werkzaamheden binnen de afdelingen horeca en retail op het gebied van nieuwe producten/concepten ontwikkelen, opstellen van product analyses met betrekking tot omzetprognoses en onderhouden van menucommunicatie op het park.

Functievereisten

Voor deze stage zoeken wij een enthousiast en leergierig persoon die voldoet aan onderstaande profiel:

- HBO/WO richting (bedrijfs)economie, marketing, logistiek of bedrijfskunde.

- Je deinst niet terug voor eigen verantwoordelijkheid en pakt zelfstandig taken op.

- Je hebt affiniteit met het analyseren en verwerken van data (voornamelijk in excel).

- Je bent creatief en omgevingsbewust.

- Je bent pro-actief en enthousiast.

- Je bent een teamplayer, ambitieus en zelfstandig.

- Je woont binnen een straal van 50 kilometer van Walibi en hebt eigen vervoer.


Voordelen

Naast een stagevergoeding werk je in een unieke en dynamische omgeving, heb je gratis toegang tot Walibi Holland met één introducé en kan je gebruikmaken van de kortingsregeling Club van Elf; mogelijkheid tot een bezoek met 5 personen aan andere parken in Nederland (o.a. Efteling, Artis en Toverland).

Wil je meer informatie over deze stageplaats? Neem dan contact met ons op!